
DJI Phantom 4 Advanced
Topmodern si avansat este noul DJI Phantom 4 Advanced cu inovatii tehnice semnificative. Acest model gasiti pentru scurt timp la oferta promotionala aici.
Topmodern si avansat este noul DJI Phantom 4 Advanced cu inovatii tehnice semnificative. Acest model gasiti pentru scurt timp la oferta promotionala aici.
Deja ai cel mai bun pret din piata. La doar 1449,-Euro este cu 50 mai putin fata de alte magazine. Dar v-am pregatit un discount suplimentar.
Cum poti obtine discountul suplimentar? – Cauta pe pagina partenerilor Coupon-ul si ai reducere inca 20Euro !!!
Bafta!
Aici ajungi pe pagina partenerului!
Ai grija sa treci Coupon-ul in Formularul de comanda. Coupon-ul se aplica si pe produsele Mavic, Inspire2, Phantom4, Osmo
RTH Crash! „Return to home Crash”
Dronele DJI sunt dotate cu functia RTH in situatia in care se pierde semnalul controller-ului sau a bateriilor descarcate.
Drona va urca, sau coboara la altitudinea setata RTH si se indreapta spre Home. In funtie de locatia in care zburam trebuie setata inaltimea pentru cazul RTH pentru a nu lovi obstacole la intoarcere.
Solutie: Analizeaza zona inainte zbor si seteaza altitunea RTH cel putin cu 10 m mai sus decat cel mai inalt obstacol!
Mai departe la Locul 4…
Pierderea unei elice!
Cum se poate intimpla acest lucru?
Din fabrica elicele sunt surubate sau prinse prin sistem baioneta. Nu se pot desface in timpul zborului decat daca nu au fost stranse si verificate inainte de decolare.
O decolare grabita, neparcurgerea listei de „Preflight Check”, poate avea cauze dezastroase cat pentru drona dar si pentru pilot…prabusirea acesteia!
Sigur o drona moderna se stabilizeaza singura prin sistemul sau electronic la bord, am vazut drone DJI care au reusit sa se restabilizeze chiar si dupa un impact usor, dar nici una nu mai poate sa se sustina in zbor daca are lipsa o elice.
Verificati elicele inainte de decolare daca prezinta defecte sau chiobituri. Daca aveti elice cu prindere pe filet, verificati sa fie insurubate pana la capat si strangeti-le corespunzator. Daca aveti prindere baioneta verificati sa fie bine asezate in locas!
Mai departe la Locul 3 ….
Acest Top 10 a fost generat din Log-urile de zbor din aparatele ajunse la ei in reparatie. Hai sa vedem care sunt cauzele reale, sunt tehnice sau de eroare umana, meteorologice sau altele?
Comanda „CSC” (Combination Stick Command) in timpul zborului
Comanda CSC este dedicata oprirea motoarelor dupa aterizare. Un pilot neexperimentat, poate chiar intrat in panica ca aparatul de zbor se apropie de un obstacol ajunge sa faca aceasta miscare involuntar, dar nestiind el opreste motoarele UAV-ului in zbor, ceea ce duce la prabusirea acestuia.
In mod normal nu exista o manevra in aer care sa necesite o astfel de combinatie a sticurilor de control. Iata ca aceasta este Locul 1 in Topul cauzelor care duc drona in service.
Exista in meniul Mavic Pro obtiune de a selecta doua variante CSC. Noi recomandam activarea functiei CSC dupa Breakdown, prin alegerea acestei variante se exclude executarea comenzi CSC in timpul zborului.
Mai departe la locul 2 din Top 10 …
Aparatura electronica destinata pietei americane sau a statelor unite este certificata FCC si corespunde cerintelor si limitarilor din tara respectiva. Pentru Europa folosim certificarile CE, care evident sunt alte reglementari.
Toate UAV-urile care urmeaza sa fie inmatriculate oficial in Romania trebuie sa fie conform certificarii CE si vor fi controlate. Urmare ca nu se pot inmatricula dronele cu certificari FCC pentru ca nu corespund standardelor CE.
Exista si un alt risc, interferente echipamentului cu echipamentele de telecomunicatii, blocharea semnalului si in cel mai rau caz drona nu se mai poate controla si se ajunge la prabusirea echipamentului.
Stiu, exista vanzatori care ofera drone aduse din state si pare destul de apetisanta oferta, dar aveti in vedere ca exista in Romania o legislatie foarte clara in cea ce priveste folosirea si inmatricularea UAV-urilor sau dronelor in spatiu aerian pe teritoriu romaniei. Ar fi pacat sa va treziti cu investitia facuta, si nu aveti voie sa o folositi, decat ilegal.
Bafta!
Sigur ati remarcat ca nimeni nu are pe stoc noua drona DJI Mavic Pro si ne intilnim cu termene de livrare foarte mari. Dece?
Marele succes a acestei drone nu a fost luat in calcul de DJI, deja de la lansarea produsului termenul de livrare oficial de 14zile stipulat pe paginile oficiale dji.com nu au putut fi respectate urmand sa se ajunga la intirzieri masive.
Am intimpinat decalaje de pana la 8 saptamani de la comanda. Chiar si dealeri autorizati, cum suntem noi, cu precomenzile facute am fost contactati de DJI daca nu cumva putem deservii cerintele… Sigur ca nu puteam pentru ca si noi asteptam sosirea marfii comandate pentru clientii nostrii.
Ce este de facut?
Am sperat ca dupa trecerea in anul nou se va imbunatatii situatia livrarilor. Avand in vedere ca la inceputul lunii Februarie se sarbatoreste anul nou in China, fabricile de asamblare si a furnizorilor de subansamble au fost inchise 3 saptamani, ce va duce la continuarea decalajelor.
Comandati acum, si aparatura dorita va ajunge in timpul stipulat. Cautarea in disperare dupa o drona la cineva pe stoc duce la alta intirziere.
Va stam la dispozitie ptr informatii suplimentare.
Echipa DJI Shop
Bine ati venit la DJI Shop Romania, importator direct pentru toate produsele profesionale DJI.
Va oferim cele mai mici preturi din romania pentru drone, multicoptere si aparatura foto profesionala.
Nu ezitati sa ne contactati aici pentru orice produs, cereti informatii suplimentare si obtineti discounturi suplimentare pentru bundle-uri.