DJI Mavic Pro pe stoc

De ce nu are nimeni DJI Mavic Pro sau DJI Mavic Pro Fly more Combo pe stoc?

Sigur ati remarcat ca nimeni nu are pe stoc noua drona DJI Mavic Pro si ne intilnim cu termene de livrare foarte mari. Dece?

Marele succes a acestei drone nu a fost luat in calcul de DJI, deja de la lansarea produsului termenul de livrare oficial de 14zile stipulat pe paginile oficiale dji.com nu au putut fi respectate urmand sa se ajunga la intirzieri masive.

Am intimpinat decalaje de pana la 8 saptamani de la comanda. Chiar si dealeri autorizati, cum suntem noi, cu precomenzile facute am fost contactati de DJI daca nu cumva putem deservii cerintele… Sigur ca nu puteam pentru ca si noi asteptam sosirea marfii comandate pentru clientii nostrii.

Ce este de facut?

Am sperat ca dupa trecerea in anul nou se va imbunatatii situatia livrarilor. Avand in vedere ca la inceputul lunii Februarie se sarbatoreste anul nou in China, fabricile de asamblare si a furnizorilor de subansamble au fost inchise 3 saptamani, ce va duce la continuarea decalajelor.

Comandati acum, si aparatura dorita va ajunge in timpul stipulat. Cautarea in disperare dupa o drona la cineva pe stoc duce la alta intirziere.

Va stam la dispozitie ptr informatii suplimentare.

Echipa DJI Shop