DJI Matrice 100

17.539 lei TVA inclus

  • EUR: 3,599.00 €

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Informații despre produs “DJI Matrice 100”
DJI Matrice 100 este o platformă de zbor programabilă, complet personalizabilă, care vă permite să vă realizați ideile și visele. Datorită tehnologiei de zbor DJI ușor de utilizat și programării simplificate cu DJI SDK, Matrice 100 poate transporta tot felul de senzori și dispozitive în timpul zborului.

Spații de atașare pentru piese suplimentare și încărcare individuală pentru zbor cu tot felul de dispozitive. Aruncați camere, senzori, plăci de circuit, dispozitive de comunicare etc. și colectați date din privirea păsării, în timp ce efectuați sarcini complexe.

PUTEREA UNIVERSALĂ ȘI CONEXIUNILE DE DATE
Conectați și zburați cu numeroase dispozitive DJI sau terțe părți. Transferați date la sol în timp real. Matrice 100 are două porturi CAN paralele la care pot fi conectate diferite dispozitive DJI (de exemplu, Ghidul), precum și două porturi UART paralele pentru dispozitive terțe. Trebuie doar să montați propriile dispozitive și să le transportați în aer.

AL doilea COMPARTAMENT DE BATERIE
Cu cel de-al doilea compartiment pentru baterii puteți prelungi durata zborului până la 40 de minute *. Acest lucru nu numai că face platforma dvs. mai puternică, ci beneficiază și de toate accesoriile și accesoriile atașate.
* Durata zborului depinde de sarcină și condițiile de zbor. Durata zborului de 40 de minute a fost realizată în două trepte cu TB48D și fără încărcare suplimentară.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.