DJI Mavic 2 Enterprise Universal Edition Dual

14.128 lei TVA inclus

  • EUR: 2,898.99 €

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Informații despre produs “DJI Mavic 2 Enterprise Universal Edition Dual”
Dezvoltat în colaborare cu FLIR Systems, DJI Mavic 2 Enterprise Dual dispune de o cameră de imagistică termică, pe lângă designul compact și caracteristicile inteligente ale seriei Mavic 2, pentru rezultate rapide și precise, chiar și în condiții dificile.

Puternic, fiabil și portabil
Mavic 2 Enterprise Dual dispune de o cameră cu trei axe, stabilizată cu gimbal, care găzduiește un senzor 4K cot la cot pentru detectarea luminii vizibile și un senzor de imagine FLIR pentru achiziția de date termice. Împreună, acești senzori permit pilotului să efectueze zboruri de noapte, precum și condiții complexe de zi, cum ar fi ceața și fumul. Utilizatorii pot selecta DJI Pilot din mai multe moduri de afișare inteligente din aplicația de control al zborului pentru a vizualiza datele de la camera cu senzor dublu:

FLIR MSX – O nouă caracteristică care combină date în timp real pentru a îmbunătăți detaliile vizuale și îi ajută pe piloți să identifice rapid datele critice care nu sunt vizibile imediat la ochiul liber.
Spot Meter – Afișează temperatura medie a unui obiect și ajută piloții să monitorizeze și să măsoare obiecte critice sau periculoase, menținând în același timp o distanță sigură.
Măsurare zonă – Afișează temperaturile medii, cele mai scăzute și cele mai ridicate, precum și locațiile corespunzătoare ale fiecărei zone, astfel încât inspectorii să poată evalua rapid obiectele.
Izotermă – Permite pilotilor să vizualizeze intervalele de temperatură specifice cu o paletă de culori personalizată, astfel încât obiectele din zonă să ofere un contrast și vizibilitate mai ridicate. Această caracteristică include profiluri personalizate care îi pot ajuta pe piloți să găsească și să salveze oameni, să identifice persoane și să îi ajute pe pompieri să identifice hotspoturi în foc și setări de profil personalizate pentru o mai mare flexibilitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.