DJI Mavic 2 Smart Controller

3.143 lei TVA inclus

  • EUR: 649.00 €

Începeți mai repede și mai ușor cu telecomanda inteligentă DJI! DJI a dezvoltat telecomanda pentru o experiență de zbor ușor de folosit cu Mavic 2 și alte dronuri cu OcuSync 2.0. Telecomanda inteligentă se conectează automat cu drona imediat după pornire, astfel încât să puteți începe imediat!

Ecranul ultra-luminos de 5,5 inch oferă o imagine bine lizibilă și luminosă – chiar și în condiții dificile, cum ar fi lumina directă a soarelui. Are o luminozitate puternică de 1.000 cd / m² și este de două ori mai luminos decât afișarea de smartphone-uri comune. În plus, chiar și condițiile extreme nu prezintă nici o problemă, deoarece telecomanda funcționează între -20 ° și + 40 ° Celsius.

ACȚIUNE PERFORMANTĂ
Telecomanda are un difuzor încorporat și un microfon încorporat. Aceasta permite înregistrarea comentariilor și a sunetelor ambientale, precum și redarea acestora. Videoclipurile pot fi comprimate utilizând H.264 sau H.265 și pot fi redate până la 4K 60 fps. În plus, redarea este posibilă printr-o conexiune HDMI.

BATERIE STRONGĂ
DJI Smart Remote Control este echipat cu o baterie care are o capacitate de 5.000 mAh și suportă încărcarea rapidă. Oferă o durată de întreținere neîntreruptă de până la 2,5 ore.

OCUSYNC 2.0 CU FULL HD
Telecomanda are o transmisie Full HD și o comutare automată între 2,4 și 5,8 GHz, făcând-o mai puțin sensibilă la interferențe. În plus, este garantată o gamă deosebit de mare de până la 8 km.

TRANSMITEREA SIMPLĂ
Partajare permite ca fotografiile și videoclipurile să fie transferate între telecomandă și smartphone fără cablu.

TRANSPORT UȘOR
Joystick-urile sunt detașabile, ceea ce ușurează purtarea telecomenzii într-o geantă și un rucsac.

EASY SHARE
Experiența de zbor poate fi ușor accesibilă prin SkyTalk: transmisia video a dronei este ușor accesibilă pe Facebook, Instagram și Co.

Domeniul de aplicare de aprovizionare:

1x DJI Smart Remote Control
1x încărcător USB de 24 W
1x cablu USB 3.0 de tip C
1x joystick de rezervă (pereche)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.