DJI Phantom 4 RTK

27.607 lei TVA inclus

  • EUR: 5,699.99 €

Descriere

DJI Phantom 4 RTK este cea mai compactă și precisă soluție de cartografiere la altitudine mică! DJI a stabilit un nou standard de precizie și cu Phantom 4 RTK oferă date exacte de centimetru și, de asemenea, reduce punctele de control necesare la sol.

Phantom 4 RTK este echipat cu un nou modul RTK și module GNSS care cresc siguranța zborului și înregistrează simultan datele de precizie din sondaje complexe, cartografiere și inspecții.

TimeSync colectează continuu datele controlorului de zbor, camera și modulul RTK pentru a profita din plin de modulele de poziționare. În plus, se asigură că fiecare fotografie are metadate precis și fixează datele de poziție în centrul CMOS.

Fiecare obiectiv este supus unui proces de calibrare pentru a asigura exactitatea Phantom 4 RTK. Sunt măsurate distorsiuni radiale și tangențiale. Parametrii de distorsiune sunt stocați în metadatele fiecărei imagini, astfel încât fiecare utilizator să poată personaliza software-ul pentru post-procesare.

Conceput special pentru utilizatorul final, aplicația GS RTK oferă o varietate de funcții concepute special pentru cartografiere și inspecție. Poate încărca fișiere KML direct, permițându-i să planifice în avans o rută de zbor.

Phantom 4 RTK este compatibil cu DJI Mobile SDK, oferind și mai multe posibilități de automatizare și personalizare în combinație cu un dispozitiv mobil.

SISTEMUL DE TRANSFER IMAGINI OCUSYNC
Phantom 4 RTK oferă transmisie video de imagini și video de încredere HD cu o autonomie de până la 7 km.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.