Publicat pe

DJI Mavic Pro – INSTA360 ONE – Cytronix – HARDBUNDLE

DJI Mavic Pro & INSTA360 One & Cytronix Camera mount (HARDBUNDLE)

Product information “DJI Mavic Pro & INSTA360 One & Cytronix Camera Mount (HARDBUNDLE)”
DJI Mavic Pro

THE TRANSFORMER UNDER THE DRONES
Smaller, better, more flexible – the Mavic offers a package of features unique on the Koptermarkt. 4K camera, 3-axis gimbal and 27 minutes flight time form the basis for outstanding video recordings.

ALWAYS THERE
The Mavic Pro is small and at the same time incredibly powerful. The incredibly compact size, coupled with the latest drone technology, makes them unique. Up to 7km range for image transmission, four visual sensors and a 4K camera with gimbal stabilization convince.

FURTHER AS EXPECTED
The new pocket sized remote control features DJI’s brand new OcuSync transmission technology. The technology has a range of up to 7km and FullHD video streaming.

LONGER THAN LIVED
Despite its small size, the Mavic flies even longer than other DJI copters. Powerful and effective, the Mavic is able to fly for up to 27min. In addition, the range is up to 13km.

MAVIC FITS UP
The Mavic always keeps the same distance to the ground. Fly too low is no longer possible because the Mavic always maintains the distance to the ground through its sensors on the bottom.

Insta360 ONE

Create Epic Bullet-Time Footage
The Insta360 ONE captures sharp and clear 120fps recording to slow things down and find the middle of the story. The new Bullet Time Effect is to turn on to enlarge and record the great moments. Recordings made famous by the Wachowskis and Swiss skier Nicolas Vuignier are now easy to create.

State-of-the-art stabilization technologies
With the 6-axis stabilization technology you can make buttery film shots. Lurching is automatically compensated by digital shifting and tilt. Even if it gets bumpy in your life.

Hold everything tight. In the perfect frame
If you have missed something, just relive the moment from the beginning. The FreeCapture feature makes this easy. Click on Record. Lean back. Hold on to the entire moment. When you’re ready, find the highlights and share your video. With the ONE you experience every moment from the beginning and can easily find the perfect shot.

Focus on the essentials with SmartTrack
The camera identifies and focuses objects in motion fully automatically. So you simply get a classic video in which the target object is always in the picture.

Share your best moments. Anytime and anywhere
Stream live in 360-degree on your favorite social media platform. With a simple fingertip, you share your adventures with family and friends.

Cytronix mount

Now attach your Insta360 ONE camera to the DJI Mavic Pro using the CYTRONIX camera mount.

Publicat pe

Hasselblad X1D, un aparat foto extrem de compact si robust

Hasselblad X1D, un aparat foto extrem de compact si robust

Hasselblad X1D -50c este o un aparat foto deosebit cu un senzor format mediu de 50 Megapixel, un design elegant, dotari de exceptie si performante oferite sa-i multumeasca si pe cei mai critici profesionisti

Acest aparat foto dispune de un corp extrem de compact si robust, de dimensiunea unui aparat foto mirrorless, intr-un look vintage. In ciuda faptului ca detine un senzor de dimensiuni mari 43.8×32.9mm, caracteristic aparatelor foto cu format mediu format mediu.

Acest senzor CMOS asigura o rezolutie de 50 megapixeli generand imagini de o calitate uimitoare, bogate in detalii, culori saturate si contraste dramatice.

Hasselblad X1D, un aparat foto extrem de compact si robust
HASSELBLAD-X1D-Edition-Black-Body-inkl-45mm-Objektiv

Senzor CMOS format mediu
Dimensiune senzor: 43.8 x 32.9mm
Rezolutie: 50 megapixeli
Filmare: Full HD 1080p H.264 la 25 fps
Sensibilitate iso ISO 100-25600
Fotografiere in rafala 2.3 fps
Viteza obturator: 1/2000 sec
Vizor electronic: 2.36MP XGA
Ecran tactil: 3.0″ cu 920k puncte
Dual SD Card
Conectivitate Wi-Fi & GPS

Publicat pe

NOU!! DJI Phantom 4 Advanced

DJI Phantom 4 Advanced

Topmodern si avansat este noul DJI Phantom 4 Advanced cu inovatii tehnice semnificative. Acest model gasiti pentru scurt timp la oferta promotionala aici.

 Pe scurt noutatile modelului.
  • Flight time                             30 min
  • Control range                         7  km
  • Speed                                    72 km/h
  • Video resolution                   4K 60fps
  • Sensor range                        30 M
  •  Camera resolution              20 MP
Publicat pe

Mavic Pro Combo Pack la pret promotional!

Mavic Pro Combo Pack la pret promotional unic in Romania!

Deja ai cel mai bun pret din piata. La doar 1449,-Euro este cu 50 mai putin fata de alte magazine. Dar v-am pregatit un discount suplimentar.

Cum poti obtine discountul suplimentar? – Cauta pe pagina partenerilor Coupon-ul si ai reducere inca 20Euro !!!
Bafta!

Aici ajungi pe pagina partenerului!

Ai grija sa treci Coupon-ul in Formularul de comanda. Coupon-ul se aplica si pe produsele Mavic, Inspire2, Phantom4, Osmo

Publicat pe

NOU – DJI Mavic Pro Propeller Cage – Protectie Colivie pentru Elice

DJI Mavic Pro Propeller Cage – Protectie Colivie pentru Elice

Mavic Pro Propeller Cage este creat pentru protectia oamenilor si obiectelor de la elicele rotative imbunatatind astfel siguranta. Se foloseste impreuna cu elicele Mavic – 7728 .
Cu protectiile montata mavic-ul creste ceva in greutate iar timpul de zbor chiar se intinde la 15min, cea ce este potrivit zborului in interior, zone cu obstacole sau in modul Trepied
Tips
Protectia nu se potriveste cu elicele standart Mavic  (Model: 8330), va rugam folositi impreuna cu elicele Mavic – 7728
In cutie se afla:
protectii × 4
sigurante × 2
7728 Elice Set × 3

Comanda acum.

Publicat pe

Locul 3 din Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI

Locul 3 din Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI

RTH Crash! “Return to home Crash”

Dronele DJI sunt dotate cu functia RTH in situatia in care se pierde semnalul controller-ului sau a bateriilor descarcate.

Drona va urca, sau coboara la altitudinea setata RTH si se indreapta spre Home. In funtie de locatia in care zburam trebuie setata inaltimea pentru cazul RTH pentru a nu lovi obstacole la intoarcere.

Solutie: Analizeaza zona inainte zbor si seteaza altitunea RTH cel putin cu 10 m mai sus decat cel mai inalt obstacol!

Mai departe la Locul 4…

 

Publicat pe

Locul 2 din Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI

Locul 2 din Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI este desprinderea elicelor!

Pierderea unei elice!

Cum se poate intimpla acest lucru?

Din fabrica elicele sunt surubate sau prinse prin sistem baioneta. Nu se pot desface in timpul zborului decat daca nu au fost stranse si verificate inainte de decolare.

O decolare grabita, neparcurgerea listei de “Preflight Check”, poate avea cauze dezastroase cat pentru drona dar si pentru pilot…prabusirea acesteia!

Sigur o drona moderna se stabilizeaza singura prin sistemul sau electronic la bord, am vazut drone DJI care au reusit sa se restabilizeze chiar si dupa un impact usor, dar nici una nu mai poate sa se sustina in zbor daca are lipsa o elice.

Verificati elicele inainte de decolare daca prezinta defecte sau chiobituri. Daca aveti elice cu prindere pe filet, verificati sa fie insurubate pana la capat si strangeti-le corespunzator. Daca aveti prindere baioneta verificati sa fie bine asezate in locas!

Mai departe la Locul 3 ….

 

Publicat pe

Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI

Recent DJI a publicat un top 10 cauze ale prabusirilor

Acest Top 10 a fost generat din Log-urile de zbor din aparatele ajunse la ei in reparatie. Hai sa vedem care sunt cauzele reale, sunt tehnice sau de eroare umana, meteorologice sau altele?

 

Locul 1 din Top 10 cauze ale prabusirilor dronelor DJI

Comanda “CSC” (Combination Stick Command) in timpul zborului

comanda CSC
comanda CSC

Comanda CSC este dedicata oprirea motoarelor dupa aterizare. Un pilot neexperimentat, poate chiar intrat in panica ca aparatul de zbor se apropie de un obstacol ajunge sa faca aceasta miscare involuntar, dar nestiind el opreste motoarele UAV-ului in zbor, ceea ce duce la prabusirea acestuia.

In mod normal nu exista o manevra in aer care sa necesite o astfel de combinatie a sticurilor de control. Iata ca aceasta este Locul 1 in Topul cauzelor care duc drona in service.

Exista in meniul Mavic Pro obtiune de a selecta doua variante CSC. Noi recomandam activarea functiei CSC dupa Breakdown, prin alegerea acestei variante se exclude executarea comenzi CSC in timpul zborului.

Mai departe la locul 2 din Top 10 …

Publicat pe

DJI Mavic Pro din SUA

Dece sa nu cumparam DJI Mavic Pro din SUA (Statele unite)

Aparatura electronica destinata pietei americane sau a statelor unite este certificata FCC si corespunde cerintelor si limitarilor din tara respectiva. Pentru Europa folosim certificarile CE, care evident sunt alte reglementari.

Toate UAV-urile care urmeaza sa fie inmatriculate oficial in Romania trebuie sa fie conform certificarii CE si vor fi controlate. Urmare ca nu se pot inmatricula dronele cu certificari FCC pentru ca nu corespund standardelor CE.

Exista si un alt risc, interferente echipamentului cu echipamentele de telecomunicatii, blocharea semnalului si in cel mai rau caz drona nu se mai poate controla si se ajunge la prabusirea echipamentului.

Stiu, exista vanzatori care ofera drone aduse din state si pare destul de apetisanta oferta, dar aveti in vedere ca exista in Romania o legislatie foarte clara in cea ce priveste folosirea si inmatricularea UAV-urilor sau dronelor in spatiu aerian pe teritoriu romaniei. Ar fi pacat sa va treziti cu investitia facuta, si nu aveti voie sa o folositi, decat ilegal.

Bafta!

Publicat pe

DJI Mavic Pro pe stoc

De ce nu are nimeni DJI Mavic Pro sau DJI Mavic Pro Fly more Combo pe stoc?

Sigur ati remarcat ca nimeni nu are pe stoc noua drona DJI Mavic Pro si ne intilnim cu termene de livrare foarte mari. Dece?

Marele succes a acestei drone nu a fost luat in calcul de DJI, deja de la lansarea produsului termenul de livrare oficial de 14zile stipulat pe paginile oficiale dji.com nu au putut fi respectate urmand sa se ajunga la intirzieri masive.

Am intimpinat decalaje de pana la 8 saptamani de la comanda. Chiar si dealeri autorizati, cum suntem noi, cu precomenzile facute am fost contactati de DJI daca nu cumva putem deservii cerintele… Sigur ca nu puteam pentru ca si noi asteptam sosirea marfii comandate pentru clientii nostrii.

Ce este de facut?

Am sperat ca dupa trecerea in anul nou se va imbunatatii situatia livrarilor. Avand in vedere ca la inceputul lunii Februarie se sarbatoreste anul nou in China, fabricile de asamblare si a furnizorilor de subansamble au fost inchise 3 saptamani, ce va duce la continuarea decalajelor.

Comandati acum, si aparatura dorita va ajunge in timpul stipulat. Cautarea in disperare dupa o drona la cineva pe stoc duce la alta intirziere.

Va stam la dispozitie ptr informatii suplimentare.

Echipa DJI Shop